uyb
URKUND fungerar bäst i en uppdaterad webbläsare!

Om du vill uppdatera din webläsare finns de populäraste valen och länkar till den senaste versionen av webbläsarna här.

URKUND support
URKUND Support

URKUND besvarar supportfrågor helgfria vardagar 08.00 till 17.00. URKUNDs support är kostnadsfri och är öppen för både lärare och studenter.

För teknisk support och användarstöd:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., +46(0)8 738 52 10

Driftinformation
Driftinformation

Status:

Operation normal

Kontakta oss

URKUND
        Box 3217
        10364 Stockholm
        Sverige

Sales: +46 8 738 52 00
   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Support: +46 8 738 52 10
   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besök oss

gustavslundsv135

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

© 2005 URKUND / Prio Infocenter AB. All Rights Reserved.